YILDIRIM HACI SARRAF MAHALLESİNE “OTOBAN” GİBİ YOL

Altyapısı tamamlanan Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’nde asfaltlama çalışmaları sona yaklaşıyor. Çalışmaları yakından takip eden mahalle sakinleri, sıcak asfaltı yollara seren belediye işçilerine kendi yetiştirdikleri karpuzdan ikram etti. Mahalleye otoban gibi yol yapıldığını belirten Hacı Sarraf Mahallesi sakinleri Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti. Başkan Gürkan ise “Edirne’mizin altyapı-üstyapı sorunu uzun süredir var. Bu sorunları gidermek için tüm imkansızlara rağmen gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden çalışıyoruz. Böyle güzel yürekli insanlarımız mutlu olsun diye, çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

2023-08-10 10:38:43
YILDIRIM HACI SARRAF MAHALLESİNE “OTOBAN” GİBİ YOL

Edirne Belediye Başkanlığı tarafından başlatılan altyapı çalışmaları kapsamında İçme Suyu Şebekesi, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Toplama hatlarının yüzde 69,29‘u yenilirken, altyapısı tamamlanan noktalarda ise asfaltlama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ekipler, günlük 600 ton üretim ve serimi yapılan asfalt ile yaklaşık 3 bin metrekarelik sıcak asfalt seriyor.

Edirne Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise Yıldırım Hacı Sarraf Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarında sona yaklaşıyor. Asfaltlama çalışmalarını yakından takip eden mahalle sakinleri, yollara sıcak asfalt seren belediye işçilerine kendi yetiştirdikleri karpuzlardan ikram etti. “Yapandan Allah bin kere razı olsun. Otoban gibi yol oldu” diyerek, asfaltlama çalışmalarından duydukları mutluluğu dile getiren vatandaşlar Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür etti.

Bu yaz asfaltlanmayan yolun kalmayacağını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Hacı Sarraf Mahallemizdeki yaşlıca bir amcamız  ‘Yapandan Allah bin kere razı olsun. Otoban gibi yol oldu’ demiş. İşte bu yürek kabartan bir cümleydi.  Edirne’mizin altyapı-üstyapı sorunu uzun süredir var. Bu sorunları gidermek için tüm imkansızlara rağmen gece-gündüz, sıcak-soğuk demeden çalışıyoruz. Böyle güzel yürekli insanlarımız mutlu olsun diye, çalışıyoruz. Çalışmaya da devam edeceğiz. Yıldırım Hacı Sarraf Mahallemizde vatandaşımızın deyimiyle, otoban gibi yaptık. Çok mutluyuz. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.