YAPI VE KREDİ BANKASI İLE ONLİNE ENTEGRASYON TAMAMLANDI

Edirne Belediyesi, Yapı ve Kredi Bankası ile online entegrasyonu tamamladı. Vatandaşlar, Edirne Belediyesi ile ilgili tüm ödeme işlemlerini 10 Kasım Cuma Günü itibariyle YKB şubeleri, ATM’leri ile internet bankacılığı ve mobil uygulaması üzerinden gerçekleştirebilecek.

2023-11-07 15:16:12
YAPI VE KREDİ BANKASI İLE ONLİNE ENTEGRASYON TAMAMLANDI

Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklama ile Edirne Belediyesi’nin, Yapı ve Kredi Bankası ile online entegrasyonunu tamamlandığını duyurdu.

Edirne Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada şunlara yer verildi;

"Edirne Belediye Başkanlığına yapılması gereken tüm ödemeler Halkbank, Vakıfbank, TEB ve Akbank’tan online olarak gerçekleştirilebiliyordu. Belediyemiz ile Yapı ve Kredi bankası arasında online entegrasyonun sağlanmasının ardından 10 Kasım 2023 tarihi itibariyle; YKB şubeleri, tüm ATM’leri ile internet bankacılığı ve mobil uygulaması üzerinden tüm ödeme işlemleri gerçekleştirilebilecektir.  Ayrıca E-devlet kapısı ile Edirne Belediye Başkanlığı resmi internet sitesi üzerinden de tüm ödeme işlemleri online olarak gerçekleştirilebilir.

Belirtilen online ödeme yöntemleri dışında İş Bankası, Türkiye Finans, Qnb Finansbank, Denizbank, Ziraat Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank’tan da su faturalarının ödenmesi için otomatik ödeme talimatı verilebilir. Ziraat Bankası, İş Bank, Denizbank ve Albaraka Türk Bankaları ile de online entegrasyon süreci devam etmektedir. En kısa süre içerisinde belirtilen bankalar ile de online tahsilat işlemleri başlatılacaktır”