VALİ YUNUS SEZER’E BANDOLU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile AFAD Başkanlığından Edirne Valiliği’ne atanan Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a iade-i ziyarette bulundu. İlk defa Edirne Belediye Binası’na gelen Yunus Sezer için Edirne Belediye Bandosu eşliğinde karşılama töreni düzenlendi.

2023-09-18 19:13:08
VALİ YUNUS SEZER’E BANDOLU KARŞILAMA

Cumhurbaşkanlığının 09.08.2023 tarih ve 2023/376 sayılı kararnamesi ile AFAD Başkanlığından Edirne’ye atanan Vali Yunus Sezer, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a nezaket ziyaretinde bulundu. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, geleneği bozmayarak Edirne Valisi Yunus Sezer’i Edirne Belediye Bandosu eşliğinde karşıladı. Karşılama töreninde Edirne Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürleri de yer aldı.

İlk olarak Edirne Belediye Bandosu’nu daha sonra Belediye Başkan Yardımcıları ve Daire Müdürlerini selamlayan Edirne Valisi Yunus Sezer, daha sonra Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte Başkanlık Makamına geçti.

Belediye Başkanı Recep Gürkan, Vali Yunus Sezer’e Türkiye'de 123 yıldır kesintisiz belediye binası olarak kullanılan tek tarihi bina olan Edirne Belediyesi'ni gezdirerek, Atatürk Odası ve Tarihi Belediye Binası hakkında bilgiler verdi.