Türkiye Muharip Gazileri Derneği’nden ziyaret

2015-01-14 11:23:00
Türkiye Muharip Gazileri Derneği’nden ziyaret
            Edirne Belediye Başkan Vekili Savaş Üner’i, Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan, makamında ziyaret etti. Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Günaydın, O. Yaşar Eken, Beyazıt Yumuk, İstanbul Anadolu Yakası Şube Başkanı Sefa Altunparlar, İstanbul Anadolu Yakası Şubesi Onursal Başkanı Ertuğrul Cengiz, Edirne Şube Başkanı İbrahim Çalış, Edirne Şube Başkan Yardımcısı Ahmet İsmailoğlu, dernekleri hakkında bilgiler vererek, Edirne Belediye Başkanlığı’nın kendilerine olan ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.            Edirne Belediye Başkan Vekili Savaş Üner, Günaydın ve beraberindeki heyetin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek,  “Türkiye bu vatan uğrunda hayatını hiç düşünmeden feda eden şehitlerimize ve düşmanla göğüs göğüse çarpışarak  bu memleketi bizlere hediye eden gazilerimize minnettardır. Ne yapsak onlara olan borcumuzu ödeyemeyiz” dedi. Ziyaret sonunda Türkiye Muharip Gaziler Genel Başkanı Emekli Albay Şükrü Tandoğan, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan Vekili Savaş Üner’e hediye takdim ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.