Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’ndan ziyaret

2015-02-06 13:32:00
Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu’ndan ziyaret
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin ve beraberindeki heyet, makamında ziyaret etti. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, Görme Engelliler Judo Milli Takımı Teknik Direktörü Yrd. Doç. Şengün Demiral, Milli Takım Antrenörü Jülal Önder, Milli Judocu Güler Demircan, Dış İlişkiler Koordinatörü Eren Yıldırım ve Antrenör Anıl Özcan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ziyaretinde bulundular. Türkiye Görme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Abdullah Çetin, ABD’de düzenlenen Dünya Görme Engelliler Şampiyonası’nda, hakem kararıyla rakibini yenmesine rağmen, ilk düşenin kendisi olduğunu söyleyerek sonuca itiraz eden ve altın madalyayı kaybeden; ancak bu davranışı ile Dünya Görme Engelliler Federasyonu ve Milli Olimpiyat Komitesi tarafından fair play ödülüne layık görülen Milli Judocu Güler Demircan’a, Edirne Belediyesi’nin sağladığı desteklerden dolayı teşekkür etti. Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi’nde görevli Psikolojik Danışman Esra Selvi’nin de hazır bulunduğu ziyarette, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediyesi olarak Demircan’a, psikolojik danışman hizmeti desteği başta olmak üzere bir takım desteklerimiz oldu. Güler Demircan gibi başarılı sporcularımıza her zaman desteğe hazırız. Onların başarılı bizleri hem mutlu ediyor hem de gururlandırıyor. Ve kendilerine desteklerimiz her zaman devam edecektir. Başarılarının devamını diliyorum.” dedi.