Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Edirne Şubesi’nden Çağrı

8 Mart 2015 Pazar Günü Saat 11:00'da Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Atatürk Heykeli'ne Çelenk Sunma Töreni'ni gerçekleştirecek olan, Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İlhan Koman Evi'nde faaliyet gösteren derneklerden Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Edirne Şubesi tüm sivil toplum kuruluşlarına çağrıda bulundu.

2015-03-04 09:04:00
Türk Üniversiteli Kadınlar Derneği Edirne Şubesi’nden Çağrı
Dernek yöneticileri; "8 Mart 2015 Pazar Günü Saat 11:00'da, Edirne Valiliği'ne yapacakları başvuru sonrasında Atatürk Heykeli'ne çelenk sunmak isteyen tüm sivil toplum kuruluşları, demokratik kitle örgütleri ve dernekleri ile hep birlikte çelenk sunmaktan ve hemen ardından "Zübeyde Hanım Heykeli'ne Yürüyüş" etkinliğini gerçekleştirmekten onur duyarız." ifadelerini kullandı.