Türk Hava Kurumu Başkanları’ndan ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Türk Hava Kurumu Başkanları makamında ziyaret etti.

2015-02-25 15:00:00
Türk Hava Kurumu Başkanları’ndan ziyaret
THK Edirne Şube Başkanı Nilüfer Umut Köylüoğlu, THK İpsala Şube Başkanı Niyazi Akıncı, THK Lalapaşa Şube Başkanı Yusuf Açı, THK Meriç Şube Başkanı Özcan Soyupak, THK Uzunköprü Şube Başkanı Nazif Yücel, THK Keşan Şube Saymanı Yücel Top Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Edirne Türk Hava Kurumu Başkanı Nilüfer Umut Köylüoğlu, Edirne Belediye Başkanı’nın Siyaset Dergisi tarafından düzenlenen ‘Yılın En’leri ödül töreninde almış olduğu ‘Yılın İl Belediye Başkanı’ ödülü için tebrik ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Ayrıca, Köylüoğlu, 20 Mart-16 Haziran tarihleri arasında düzenleyecekleri Planör Uçuş Eğitimleri’ne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı davet etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, kendilerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirterek, ‘‘Cumhuriyetin ilanından hemen sonra kurulan, Atatürk’ün emaneti olan Türk Hava Kurumu’nun projelerinde, Edirne Belediyesi olarak destek vermeye hazırız” dedi.