“Tüm personelimizle profesyonel hizmet vermek istiyoruz”

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Edirne Belediye olarak personelimize yönelik eğitimlerimiz artarak devam edecek.” dedi.

2014-07-07 11:16:00
“Tüm personelimizle profesyonel hizmet vermek istiyoruz”
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nde çalışan tüm personeli görev alanlarına göre, eğitim seminerleri verilmeye başlandığını belirtti. Geçtiğimiz günlerde, belediye birimlerinde görevli müdür ve amirlere yönelik Stratejik Plan Yönetimi konusunda eğitim semineri verildiğini belirten Belediye Başkanı Gürkan, “Edirne Halkı’na, belediye personelimizle birlikte daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek için, personelimize yönelik eğitim seminerlerimiz devam edecektir. Edirne Belediyesi olarak, tüm personelimizle, halkımıza, profesyonel hizmet vereceğiz.” dedi.