Tüm Bel Sen Genel Başkanı’ndan ziyaret

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, makamında ziyaret etti.

2015-02-26 14:13:00
Tüm Bel Sen Genel Başkanı’ndan ziyaret
Tüm Bel Sen Genel Başkanı Ömer Salih Erol, Tüm Bel Sen Edirne Şube Başkanı Esvet Duran ve yönetim kurulu, Tüm Bel Sen Tekirdağ Şube Başkanı Mümin Kemancı, DİSK/Genel İş Sendikası Trakya Bölge Temsilcisi Arif Kuday, İşyeri Temsilcileri Gurbet Tutuşturan ve İsmail Ekici, SES Edirne Şube Başkanı Nezire Çubukçu ve Neşe Kandeyer, ESM Edirne Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Hüseyin Seyhan, BES Edirne Şube Başkanı Hüsamettin Köse,  Eğitim Sen Edirne Şube Başkanı Salim Enginar, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür etti.