TOPLUMA TAŞIMA HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME ANKETİ BAŞLADI

Toplu taşımada hizmet standartlarını yükseltmek ve toplu taşıma hizmetlerinden faydalanan vatandaşlara daha konforlu, rahat ve güvenilir toplu taşıma hizmeti verebilmek amacıyla Edirne Belediyesi tarafından düzenlenen “Değerlendirme Anketi” başladı. Değerlendirme anketi 27 Ekim Cuma Günü son bulacak.

2023-10-16 11:43:03
TOPLUMA TAŞIMA HİZMETLERİ DEĞERLENDİRME ANKETİ BAŞLADI

Edirne Belediyesi, toplu taşımada hizmet kalitesini arttırmak ve vatandaşlara daha konforlu, rahat ve güvenli bir toplu taşıma hizmeti verebilmek için Toplu Taşımada Değerlendirme Anketi yapıyor. Vatandaşlar, 16-27 Ekim tarihlerinde değerlendirme anketine katılabilecek. Ankete katılım oranın yüksek olmasının toplu taşıma hizmetlerinin verimliliğini arttıracağından tüm vatandaşların duyarlılık göstermesini isteyen Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Vatandaşlarımıza toplu taşımada daha konforlu, rahat ve güvenilir bir hizmet verebilmek amacıyla 16-27 Ekim tarihleri arasında “Değerlendirme Anketi” düzenliyoruz. Hizmet kalitemizi yükseltmek için tüm vatandaşlarımızın bu ankete duyarlılık göstermesini istiyorum. Edirne’miz için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ankete katılacak vatandaşlar https://t.ly/ulasim adresini kullanmaları veya QR kodu ile katılım için aşağıdaki QR kodu cep telefonlarına okutarak anket formuna ulaşmaları gerekmektedir.