TOPLU TAŞIMA GÜZERGÂHLARI HARİTASI YENİLENDİ

Edirne Belediyesi tarafından toplu taşıma güzergâhlarında yapılan düzenlemeler sonrasında duraklarda bulunan toplum taşıma güzergâhları haritasını da yenilendi.

2023-10-31 14:05:46
TOPLU TAŞIMA GÜZERGÂHLARI HARİTASI YENİLENDİ

Edirne Belediye Meclisi, bir süre aldığı meclis kararı ile mahalle muhtarlarından ve vatandaşlardan gelen talepler üzerine güzergâhlarda değişikliğe gitmişti. Yapılan bu değişikliğin ardından duraklarda bulunan toplum taşıma güzergâhları haritası da Edirne Belediyesi tarafından yenilendi.

Toplu Taşıma Güzergâhları haritalarında duraklardan geçen araçların hat kodları belirlendi, harita üzerinde vatandaşların Edirne Belediye Başkanlığı, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ve Kentkart internet sayfalarına erişimini sağlayacak kare kodlar ile iletişim bilgileri düzenlendi. Bu sayede vatandaşların talep ve önerilerini alabilme, internet sayfalarında yayınlanan güzergâh bilgileri ve tarifelere ulaşabilmeleri da sağlanmış oldu.