Tasarım ve Proje Topluluğu’ndan ziyaret

2014-12-01 15:28:00
Tasarım ve Proje Topluluğu’ndan ziyaret
                                                  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ve Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’nu, Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Tasarım ve Proje Topluluğu öğrencileri, makamlarında ziyaret ettiler. Trakya Üniversitesi Makine Mühendisliği Tasarım ve Proje Topluluğu üyesi öğrencilerden Ali Dereoğlu, Ayhan Bağcı, Ahmet Malçok ve Hafize Yılmaz,  Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a ve Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu’na, çalışmaları hakkında bilgiler aktardılar. Öğrenciler, yurtdışında düzenlenecek olan alternatif yarışmalarda yer almak istediklerini de ifade ederek, Edirne Belediye Başkanı Gürkan’dan destek talep ettiler. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan genç öğrencileri yaptıkları çalışmalarından dolayı tebrik ederek, gençlerin her zaman yanında olduklarını ve bundan sonra da desteklerinin süreceğini belirtti. Tasarım ve Proje Topluluğu Öğrencileri, ziyaret sonunda, Başkan Gürkan’a, teşekkür belgesi ve projeyi hayata geçiren takımın fotoğrafını ve topluluk tanıtım CD’si takdim ettiler.