Tahta Çanak Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi

Tahta Çanak isimli oyun Edirneli tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü.

2015-03-24 08:22:00
Tahta Çanak Tiyatro Oyununa Yoğun İlgi
Edirne Belediyesi Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Çisel Ceylan’ın yazdığı ve ünlü oyuncular Selahattin Taşdöğen ve Yaşar Üzer başta olmak üzere Mehmet Elmas, Belma Mamati ve Irmak Bayrakdaroğlu’nun rol aldığı Tahta Çanak isimli oyun Edirneli tiyatro severler tarafından büyük ilgi gördü. Edirne Halk eğitim merkezinde yoğun bir kalabalığa sergilenen oyun ayrıca Edirne Huzurevinde de sahnelendi. Ünlü oyuncu Selahattin Taşdöğen Edirnelilerin oyuna gösterdikleri ilgiden çok memnun oldukları ve kendilerini Edirne halkı ile buluşturan sanata ve sanatçıya büyük saygı duyan Edirne Belediye Başkanı sayın Recep Gürkan’a çok teşekkür ettiklerini belirtti ve Edirneli tiyatro severler ile yeni bir oyunda tekrar buluşmayı  çok istediklerini belirtti.