Su patlaklarına anında müdahale ediliyor

2014-12-12 15:11:00
Su patlaklarına anında müdahale ediliyor
            Edirne Belediyesi Su Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, su borularında meydana gelen patlaklara anında müdahale ediyor. 12 Aralık 2014 Cuma günü, 1.Murat Mahallesi 28.Sokak ve Umurbey Mahallesi Tekkekapi Caddesi’nde ana isale hatlarında meydana gelen su patlakları sebebiyle Yıldırım Hacı Sarraf, Yıldırım Beyazıt, Yeniimaret, 1.Murat, Fatih, Kocasinan, Şükrüpaşa, İstasyon, Nişancıpaşa, Barutluk, Menzilahir, Meydan ve Medrese Alibey Mahallelerine 8 saat süre ile su verilemedi. Edirne Belediyesi Su Kanalizasyon ekipleri, ana isalede meydana gelen su patlağına anında müdahale ederek, onarımlarını gerçekleştirdiler. Belediye Su Kanalizasyon Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Şehrimizde zaman zaman meydana gelen su borularındaki patlaklıklarına anında müdahale ederek, vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en kısa sürede gidermeye çalışıyoruz.” denildi.