Sokak Hayvanları Barınağı çalışanlarına teşekkür

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı çalışanlarına vatandaşlardan teşekkür mailleri geliyor.

2015-02-25 13:55:00
Sokak Hayvanları Barınağı çalışanlarına teşekkür
 Edirne Belediyesi bünyesinde hizmet veren Sokak Hayvanları Barınağı Trakya bölgesindeki en iyi hayvan barınağı olma özelliği taşıdığını vatandaşlardan gelen olumlu tepkilerle de ispatlıyor. Edirne Belediye Başkanlığı’na teşekkür maili gönderen Sema Dinçer, kızının sokakta bulduğu yaralı yavru kedisine Sokak Hayvanları Barınağı’nda itinayla tedavisinin yapıldığını ifade etti. Sema Dinçer teşekkür mailinde, “Hayvan Barınağı Veteriner ve ekibine teşekkür ederim. Kızımın yolda bulduğu hasta yavru sokak kedisini güler yüzle tedavi ettiler. İşlerini ve hayvanları sevdikleri çok belli hepsini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.” dedi.