SİZİN EVİNİZ, ONUN YUVASI OLSUN İSTER MİSİNİZ?

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı'nda "sahiplenmenizi bekleyen" can dostlarımız!

2023-03-24 08:47:38
SİZİN EVİNİZ, ONUN YUVASI OLSUN İSTER MİSİNİZ?

EDİRNE BELEDİYESİ SOKAK HAYVANLARI BARINAĞI İRTİBAT TELEFONU : 0.284.2351036

SİZLERDEN İSTEĞİMİZ:

1- Sahiplenecek kişinin 18 yaşını doldurmuş olması gerekir.
2- Sahiplenecek kişinin T.C. kimlik fotokopisi ve TC kimlik numarası gerekmektedir.
3- Birimlerimize sahiplenme için uygun bir araçla ve ziyaret saatlerinde gelmelisiniz. Sahiplenmeye gelirken yanınızda tasma veya taşıma kafesiniz olmalıdır.
4- Ziyaret saatlerimiz her gün sabah 10.00 - 11.00 ve öğleden sonra 14.00 - 15.00 saatleri arasındadır.

SAHİPLENME İÇİN DİKKATİNİZDE OLMASI GEREKENLER:

-Sahiplenilen hayvanla ilgilenecek yeterli zamanınız olmalıdır.
-Sahiplenilen hayvanın yıllık aşıları ve sağlık kontrolleri aksatılmadan yapılmalıdır.
-Sahiplenilen hayvanın refahını sağlamaya ve onun ihtiyaçlarını karşılamaya özen göstermelisiniz.
-Sahiplendiğiniz hayvana özellikle ilk haftalarda sabırlı, şefkatli ve ilgili olmalısınız.
-Sahiplenilen hayvanın aç ve susuz bırakılması, kötü muameleye tabi tutulması hayvanın travma yaşamasına neden olur.
Bu durumun 5199 sayılı kanunla yasaklandığını ve böyle bir durumla karşılaşıldığında hayvana el konulup sahibi olan kişiye cezai işlem uygulandığını belirtmek isteriz.

Beyaz kahverengi melez dişi, 1.5 aylık yavru. Beyaz melez dişi, küçük boy 2 yaşında. B-642 küpe numaralı, kısırlaştırılmış, kuduz aşısı ve endo- ekto parazit uygulaması yapıldı.

Beyaz melez erkek, orta boy. B-562 küpe numaralı, 3 yaşında kısırlaştırılmış, kuduz aşısı ve endo- ekto parazit uygulaması yapıldı. Siyah beyaz melez erkek, orta boy 4 aylık yavru.
Siyah beyaz kırçıllı melez, erkek, orta boy, 4 aylık. Kahverengi melez dişi, küçük boy, 2 yaşında. B-670 küpe numaralı,  kısırlaştırılmış, kuduz aşısı ve endo- ekto parazit uygulaması yapıldı.
Kahverengi melez dişi, küçük boy, 2 yaşında. B-658 küpe numaralı,  kısırlaştırılmış, kuduz aşısı ve endo- ekto parazit uygulaması yapıldı. Siyah beyaz melez erkek, orta boy, B-629  küpe numaralı. Kısırlaştırılmış, kuduz aşısı ve endo- ekto parazit uygulaması yapıldı.
Siyah melez erkek, orta boy 4 aylık. Siyah melez erkek, 3 aylık yavru.
2 aylık yavru erkek, kahverengi melez. Siyah kahve renk, melez erkek yetişkin küçük boy. 2 yaşlarında, B732 küpe numaralı kısır , kuduz aşısı ve endo ekto parazit uygulamaları yapıldı.
Dişi, melez yetişkin, 2 yaşında Beyaz  kedi. Siyah beyaz erkek melez yetişkin, 2 yaşlarında kedi.