SEYFETTİN SELİM, AĞALIK BEDELİNİN TAMAMINI BELEDİYEYE YATIRDI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 663. Kırkpınar Güreşleri Ağalık ihalesini kazanan Seyfettin Selim’in, ağalık bedeli olan 22 milyon 222 bin liranın tamamını bugün Belediye hesabına yatırdığını söyledi. Gürkan, “Seyfettin ağamız, ağalığını bir kez daha gösterdi” dedi.

2023-07-14 14:05:39
SEYFETTİN SELİM, AĞALIK BEDELİNİN TAMAMINI BELEDİYEYE YATIRDI

7-9 Temmuz tarihlerinde Edirne Sarayiçi’nde gerçekleştirilen 662. Kırkpınar Güreşleri’nin ardından, 9 Temmuz Pazar günü Sarayiçi Er Meydanı’nda yapılan 2024 yılı 663. Kırkpınar Güreşleri’nin ağasının belirlendiği ihaleyi kazanan Seyfettin Selim, ihale bedeli olan 22 milyon 222 bin liranın tamamını bugün belediye hesaplarına yatırdı.

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Seyfettin Selim’in bugün kendisini arayarak 663. Kırkpınar Güreşleri Ağalık bedelini yatıracağını ilettiğini ve öğleden sonra ağalık bedeli olan 22 milyon 222 bin liranın tamamının belediye hesaplarına yatırdığını söyledi. Seyfettin Selim’in ağalığını ve Kırkpınar’a olan bağlılığını bir kez daha gösterdiğini belirten Gürkan, “Seyfettin ağamız bu zamana kadar her ağalık ihalesinden kısa bir süre sonra ağalık bedelini yatırdı. 2024 yılında düzenleyeceğimiz 663. Kırkpınar Ağalığı’nı da kendisi aldı ve bugün itibarı ile ihale bedeli olan 22 milyon 222 bin liranın tamamını Belediyemiz hesaplarına yatırdı. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum” dedi.