Satranç Federasyonu’ndan Başkan Gürkan’a plaket

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, Edirne Satranç İl Temsilcisi İlker Sarıtekin, makamında ziyaret ederek, teşekkür plaketi takdim etti.

2014-07-23 07:43:00
Satranç Federasyonu’ndan Başkan Gürkan’a plaket
Edirne Satranç İl Temsilcisi İlker Sarıtekin ve beraberinde UNESCO Dünya Mirası Edirne Selimiye Camii Külliyesi Alan Yönetim Başkanı Dr. Nurçin ÇELİK, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler. Edirne Satranç İl Temsilcisi İlker Sarıtekin, Selimiye Camii ve Külliyesi’nin Unesco Dünya Kültür Mirası listesine alınışının 3.yıl kutlamaları kapsamında düzenlenen 3. Geleneksel Ödüllü Satranç Turnuvası'nda, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve ekibinin verdiği destek sebebiyle, Başkan Recep Gürkan’a, Türkiye Satranç Federasyonu adına, satranç takımı ve teşekkür plaketi takdim etti.