Saraçlar’da Diren büyük alkış aldı

Edirne Belediye Başkanlığı kültür-sanat etkinlikleri kapsamında, Saraçlar Caddesi’nde ilk defa bir tiyatro sahnesi kuruldu.

2014-09-23 13:49:00
Saraçlar’da Diren büyük alkış aldı
Saraçlar Caddesi’nde Edirne Halkı’nın büyük ilgi gösterdiği tiyatroya Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır, Edirne Belediye Meclis üyeleri, belediye daire müdürleri ile birlikte Edirneliler katıldı. Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Diren” adlı tiyatro oyunu, Edirne Belediye Başkanlığı’nın organizasyonu ile Edirnelilerle buluştu. Edirne’de ilk defa açık alanda Saraçlar Caddesi’nde tiyatroseverlerle buluşan “Diren” izleyiciler tarafından tam not aldı. Saraçlar Caddesi’nde bu tür etkinliklerin devam etmesini istediklerini belirten Edirneliler, “Edirne Belediyesi son zamanlarda kültür-sanat alanında önemli adımlar atıyor. Edirne Belediye Başkanı Sayın Recep Gürkan’a ve ekibine bizlere sanatla buluşturdukları için teşekkür ediyoruz.” dediler. Oyun sonunda, Edirne Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu ve Selçuk Çakır, Samsun Sanat Tiyatrosu oyuncularına emekleri için teşekkür ederek, çiçek takdim ettiler.