"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun"

2014-04-30 13:16:00
"1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun"
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kutlu olsun   Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü kutladığını belirten bir mesaj yayınladı. Edirne Belediye Başkanı recep Gürkan, “1 Mayıs, bir ülkenin ekonomisinin gelişmesinde emek sahibi olan işçilerin haklarını arama mücadelesini simgelemektedir.” dedi. Başkan Gürkan, alın teri ve emeğe değer verdiklerini; üreteni-üretimi önemsediklerini ve bu sorumluluk anlayışla görevlerini yapmaya devam edeceklerini belirtti. Belediye Başkanı Gürkan; “Emeği ile geçinen tüm emekçilerimiz bu birlik, dayanışma ve mücadele gününde hak ve taleplerini dile getirmektedirler. 1 Mayıs’ların barış ortamında kutlanması dileklerimle, tüm emekçilerin, tüm işçilerin, üretimde ve toplumsal yaşamdaki tüm etkinlikleriyle yaşamı yeniden üretenlerin, toplumsal özgürlük düşünü paylaşanların birlik mücadele ve dayanışma gününü kutluyorum.” dedi.