Potanın Perileri, Beşiktaş’a Misafir Oluyor

2014-11-20 13:38:00
Potanın Perileri, Beşiktaş’a Misafir Oluyor
                Edirne Belediyesi Edirnespor, Türkiye Kadınlar Basketbol birinci liginde bu hafta Beşiktaş (BJK) İntegral Forex Arena’da karşılaşacak.              Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yeni sezonda önemli bir başarı grafiği çizen Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı’nın bu maça da çok iyi hazırlandıklarını söyleyerek; “Oyuncularımıza ve kulüp yöneticilerimize inancımız tam. Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligine çok iyi hazırlandıklarını düşünüyorum. Takımımıza, Edirne Belediyesi olarak desteğimiz tam. Edirne halkının da, Edirne Belediyesi Edirne Spor Kadın Basketbol Takımı’nı bu zorlu maçta ve bundan sonra ki maçlarda yalnız bırakmayacağını umut ediyorum. 23 Kasım Pazar günü Beşiktaş BJK ile karşılaşacak olan takımımıza şimdiden başarılar diliyorum” dedi.           Beşiktaş BJK–Edirnespor karşılaşması 23 Kasım Pazar günü İstanbul Beşiktaş İntegral Forex Arena’da saat 16:00 ‘de başlayacak.