Pierre Fuerchon’dan Kırkpınar’a özel çalışma

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, “The Bashpehlıvanns Of Turkey” Dergisi’nin Paris ve Edirne temsilcileri Pierre Fuerchon, Murat Kurşun, Şevki Dikel, makamında ziyaret ettiler.

2014-08-15 11:39:00
Pierre Fuerchon’dan Kırkpınar’a özel çalışma
“The Bashpehlıvanns Of Turkey” Dergisi’nin Fransa Paris temsilcisi Pierre Fuerchon, yıllardır Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’ne gelerek, tüm güreşçileri ve cazgırların fotoğraflarının çekimini gerçekleştirerek özel bir albüm haline getirdiklerini belirtti. Fransa-Paris’te Kırkpınar fotoğraflarından oluşan özel projelerle Kırkpınar’ın tanıtımını gerçekleştirdiklerini dile getirerek, önümüzdeki yıl içinde, belediye ile özel bir proje çalışması yaparak Kırkpınar’ın tanıtımına katkıda bulunmak istediğini belirtti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “The Bashpehlıvanns Of Turkey” Dergisi’nin Paris ve Edirne temsilcileri Pierre Fuerchon, Murat Kurşun, Şevki Dikel’in ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, “Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşlerimizin tanıtımına katkı sağlayacak projelere kapımız açıktır. “The Bashpehlıvanns Of Turkey” Dergisi ve özel Kırkpınar fotoğraf albümü çalışmalarında emeği geçen başta sizler olmak üzere tüm ekibinizi tebrik ediyorum.” dedi.