Park ve Bahçeler çalışmalarını sürdürüyor

2014-12-16 08:31:00
Park ve Bahçeler çalışmalarını sürdürüyor
              Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış mevsiminin gelmesiyle birlikte, çiçek bakımlarına devam ediyor.           Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, kış ayının gelmesi ile birlikte başladıkları mevsimlik çiçek ekimine devam ediyor. Son olarak, Barış Parkı çevresinde çiçek ekimi için ön hazırlığını tamamlayan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ardından Lale ekimini gerçekleştirdi. Talatpaşa Asfaltı Tümen önü kaldırımlarda da, Hercai menekşe ekimine başlayan ekipler, kentin diğer bölgelerinde de çalışmalarını sürdürüyor.           PARK BAHÇELER TAŞKIN BÖLGESİNDE Edirne Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, taşkın bölgesinde de hali hazırda sürekli ekip bulundurarak, Edirne Halkı’nın mağduriyetini ivedilikle gidermeye çalışıyor.