ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN EVLATLARIMIZ OLACAK

Gazeteci Resul Oruçoğlu’nun “Başkan Engelliler İçin Planı Değiştirdi” isimli haberini ve görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Evlatlarımız her zaman önceliğimiz olacak” dedi.

2023-08-18 14:05:16
ÖNCELİĞİMİZ HER ZAMAN EVLATLARIMIZ OLACAK

Edirne Şükrüpaşa Mahallesi 212. Sokakta yaşayan Filiz Çatak,  7 yaşındaki engelli kızını sokak zemininden dolayı gezdiremediğini belirterek, Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan asfaltlama çalışmalarının kendi sokaklarında yapılması için öncelik istedi.  Sokakta 3 engelli vatandaşın daha yaşadığını belirten Filiz Çatak’ın bu istediğine duyarsız kalmayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, planlı ilerleyen asfaltlama çalışmalarında değişikliğe gitti. Sokak, kısa sürede belediye ekipleri tarafından asfaltlandı.

Annesinin de rahatsız olduğunu belirten Filiz Çatak, “Artık bu yollarda rahatça yürüyüp, gezebileceğiz. Başka sokaklara asfalt atıldığını duyunca Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan rica ettik. Bizim mahalle için öncelik tanıdı, yolumuzu yaptı. Eylül de çok mutlu oldu. Bu durumdan pozitif etkilendi. Hep camdan bakıyordu. Şimdi sokağa çıkıp gezebiliyor” diyerek, Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı çaya davet etti.

Gazeteci Resul Oruçoğlu’nun “Başkan Engelliler İçin Planı Değiştirdi” isimli haberini ve görüntülerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Önceliğimiz her zaman evlatlarımız olacak. En kısa zamanda çayınızı içmeye geleceğim. Gazeteci Resul Oruçoğlu’na da yürekleri ısıtan bu güzel haberi için teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.