OĞUL VEREN ARILAR PANİK YARATTI

Edirne’de bir okulun çevresinde oğul veren ve ağaca sarılan arılar, veliler ve öğrenciler arasında kısa bir süre panik yarattı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Edirne Belediyesi ekiplerinin, uzman arıcılar ile yaptığı başarılı çalışma ile arılar ağaçtan alınarak, güvenli bölgeye ulaştırıldı.

2023-05-24 13:17:59
OĞUL VEREN ARILAR PANİK YARATTI

Talatpaşa Mahallesi Uzunkaldırım Caddesi’nde bulunan İsmail Güner Ortaokulu’nun arkasında oğul veren ve bir ağaca sarılan arılar veliler ve öğrenciler arasında hem panik hem de şaşkınlık yarattı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Edirne Belediyesi Veterinerlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, uzman arıcılar ile başarılı bir çalışma gerçekleştirildi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu, “Gelen ihbar üzerine ekiplerimiz, belediyemizin sepetli arıcı ile olay yerine gitti. Edirne Arıcılar Birliği ve uzman arıcılar ile gerçekleştirdiğimiz başarılı çalışma ile ağaca sarılan arılar ağaçtan alınarak, güvenli bölgeye alındı” dedi.