ÖĞRENCİLER, PATİLİ DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı öğrencilerle doldu taştı. Bu özel günde öğrenciler, sevimli dostlarımızı yalnız bırakmadı. Mama bağışında bulunan öğrenciler, geçici bakıma alınan can dostlarımız ile keyifli anlar geçirdi.

2023-10-04 15:47:16
ÖĞRENCİLER, PATİLİ DOSTLARIMIZI YALNIZ BIRAKMADI

Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı, 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde can dostlarını yalnız bırakmak istemeyen öğrencilerle doldu taştı. Edirne Belediyesi Sokak Hayvanları Barınağı’nde gün boyunca birçok okuldan gelen ziyaretçilerini ağırladı. Barınak, adeta ziyaretçi akınına uğradı. Öğrenciler can dostlarımızla keyifli anlar geçirerek, getirdikleri mamalarını görevlilere teslim etti. Can dostlarıyla buluşan öğrencilerin mutlulukları ise gözlerinden okundu.

Öğrencilere, Edirne Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Ertuğrul Tanrıkulu ve Edirne Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde görev yapan uzman veteriner hekim eşlik etti.

Barınağın tüm alanlarını öğrencilere gezdiren Tanrıkulu, barınağın işleyişi, yaralı sokak hayvanlarının bakımı ve tedavisi, barınağın sahiplendirme şartları hakkında bilgiler vererek, öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı.