Makedonya Devlet Bakanı ziyaret etti

2014-09-26 08:04:00
Makedonya Devlet Bakanı ziyaret etti
Makedonya Hükümeti Devlet Bakanı Necdet Mustafa ve beraberindeki Makedonya’dan belediye başkanları, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Makedonya Hükümeti Devlet Bakanı Necdet Mustafa ve beraberindeki Makedonya’dan belediye başkanlarının ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, iki ülkenin her zaman dostluk-kardeşlik anlamında anlamlı-güzel projelere imza attığını belirtti. Edirne Belediyesi olarak da her zaman ortak projelere hazır olduklarının altını çizdi. Ziyaret sonunda, Makedonya Hükümeti Devlet Bakanı Necdet Mustafa, Belediye Başkanı Gürkan’a tarihi değeri olan önemli madalyanın çerçeveletilmiş halini hediye etti. Gürkan’da, Mustafa ve belediye başkanlarına Edirne’nin simgesi olan değerleri olan aynalı süpürge, meyveli mis sabunu ve Edirne fotoğraf albümü hediye etti.