Madde Bağımlılığı seminerleri devam ediyor

2015-02-11 13:42:00
Madde Bağımlılığı seminerleri devam ediyor
              Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Aile Danışmanlık Birimi Madde Bağımlılığı ile mücadele kapsamında seminerler düzenlemeye devam ediyor.           Gençlerimizi maddeden uzak tutmak; Kültürel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunmak; Toplumsal bilincin oluşmasını sağlamak; Madde bağımlılığı ile mücadele kapsamında farkındalık yaratmak; Bağımlılığa bulaşmış gençlerimizin kurtulması konusunda psikolojik destek vermek amacı başlatılan ve sürdürülen madde bağımlılığı seminerlerine, kurum ve kuruluşlardan yoğun talep geliyor. Edirne Belediyesi Aile Danışmanlık Birimi tarafından verilen Madde Bağımlılığı ile ilgili mücadele seminerlerine, İl Jandarma Komutanlığı ile devam edildi. İl Jandarma Komutanlığındaki askeri personele verilen eğitimde, askerlerin yoğun katılımı olurken, bu tür eğitimler için Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a ve Başkan Yardımcılarına teşekkür ettiler.