Madde bağımlılığı seminerleri devam ediyor

2014-12-12 15:12:00
Madde bağımlılığı seminerleri devam ediyor
              Edirne Belediyesi Aile Danışma Merkezi’nin madde bağımlılığı konusunda ki seminerleri devam ediyor.           Edirne Belediyesi’nin sosyal sorumluluk projeleri arasından aralıksız olarak devam eden madde bağımlılığı konusunda ki bilgilendirme seminerleri, belediye içi birimlerde verilmeye başlandı. Edirne Belediyesi Aile Danışma Merkezi tarafından tüm okullarda, kamu kurum ve kuruluşlarında ve ilçelerdeki okul ve kamu kurumları da dahil olmak üzere, yıl boyunca aralıksız devam eden “Madde Bağımlılığı ile Mücadele” başlığı altında ki bilgilendirme seminerleri sürüyor. Belediye birimlerinden özellikle görev esnasında madde bağımlı bireylerle iletişimde bulunabilecek Zabıta Müdürlüğü personeline, Madde Bağımlılığı hakkında bilgilendirme yapıldı.           Belediye’de görevli Uzman Psikolojik Esra Selvi tarafından verilen seminerde, madde bağımlısı kişinin içinde bulunduğu ruh hali anlatılarak, kişiyle nasıl iletişim kurulabileceği konusunda bilgilendirmeler yapıldı.           Seminerlerin, düzenli aralıklar halinde belediye içi diğer birimlerle devam edeceği ifade edildi.