Madde Bağımlılığı ile mücadele her yerde

Edirne Belediye Başkanlığı Aile Danışma Merkezi tarafından aylardır devam eden madde bağımlılığı seminerleri sürüyor.

2015-03-24 14:11:00
Madde Bağımlılığı ile mücadele her yerde
Edirne Belediye Başkanlığı Aile Danışma Merkezi tarafından, Edirne merkezde ve ilçelerde ortaokul, lise ve kamu kurumlarında, mahalle ve köy kahvehanelerinde aralıksız sürdürülen madde bağımlılığı konulu seminerler hız kesmeden devam ediyor. Uyuşturucu ve her türlü bağımlılık yapıcı maddeler ile mücadele kapsamında eğitim ve bilgilendirme çalışmaları yapan Edirne Belediye Aile Danışmanlık Birimi tarafından, bu kez de İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı cezaevinde görev yapan er, erbaş ve rütbeli personele seminer verildi. Yapılan çalışmadan dolayı, İl Jandarma Albayı Ergun Cebeci, başta Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan olmak üzere, emeği geçen tüm personele ve eğitimi veren belediye personeli Esra Selvi’ye teşekkürlerini iletti.