Lalapaşa Güreşleri’ne, Edirne Belediyesi Güreşçileri damga vurdu

2014-09-23 11:40:00
Lalapaşa Güreşleri’ne, Edirne Belediyesi Güreşçileri damga vurdu
Lalapaşa Belediyesi tarafından organize edilen 18. Geleneksel Lalapaşa Yağlı Güreşleri Festivali’ne katılan Edirne Belediyesi Güreşçileri önemli dereceler elde ettiler. Güreşlerde, Başaltı’nda Soner Toto birinci; Küçük Orta Büyük Boy’da Serkan Üğdüller birinci; Küçük Orta Küçük Boy’da Umut Geleç birinci, Sedat Çelik ikinci; Deste Küçük Boy’da Ufuk Yanık birinci; Tozkoparan’da Atakan Makas birinci, Soykan Makas üçüncü oldular. Edirne Belediye Güreşçileri antrenörü Talat Çelik, “Belediye güreşçilerimiz çeşitli güreşlere katılarak Edirne Belediyesi’ni başarıyla temsil ediyorlar. Lalapaşa Güreşleri’ne izlemek üzere gelen Edirne Belediye Başkanımız Recep Gürkan’da, güreşçilerimizi izledi. Ve kendilerinin aldıkları başarılı dereceler için teşekkür etti. Bizler de Belediye Başkanımız Recep Gürkan’a, güreşçilerimize verdiği destekten dolayı teşekkür ediyoruz.” dedi.