Konser ileri bir tarihe ertelendi

2014-11-27 14:15:00
Konser ileri bir tarihe ertelendi
                                             Edirne’nin kurtuluş yıldönümü kutlamaları kapsamında, Edirne Belediye Başkanlığı’nca organize edilen, Çarşamba akşam ki halk konseri ileri bir ertelendi.           92.yıl kurtuluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Çarşamba akşamı Edirne Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü arkasındaki alanda gerçekleşmesi planlanan halk konseri hava koşulları sebebiyle ileri bir tarihe ertelendi.           Edirne Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Havanın aniden soğuması sebebiyle, daha güzel bir havada coşku içinde geçebilmesi için Murat Ak ve Suzan Kardeş konseri ileri bir tarihe ertelenmiştir. Halkımızın bilgilerine sunarız.” denildi.