Kitap Fuarı için hazırlıklar tamam

2014-10-14 10:42:00
Kitap Fuarı için hazırlıklar tamam
Edirne Belediye Başkanlığı’nca, eğitim-öğretim faaliyetlerinde bulunan öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak, okuyucuları ile yazarlarla buluşturmak amacı ile 17-26 Ekim 2014 tarihleri arasında Ekmekçizade Kervansarayı’nda düzenlenecek olan “EDİRNE 2.KİTAP FUARI” için hazırlıklar tamamlandı. Edirne Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, 17-26 Ekim 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan ‘Edirne 2.Kitap Fuarı’ için hazırlıkların tamamlandığı bildirildi. Edirne Halkı’nın Kitap Fuarı’na katılımını sağlamak amacıyla da, Saraçlar Caddesi başta olmak üzere, şehrin önemli bölgelerinde tanıtım standı oluşturularak, fuar hakkında bilgiler verildiği belirtildi. 17-26 2014 tarihleri arasında Ekmekçizade Kervansaray’ında düzenlenecek olan “EDİRNE 2.KİTAP FUARI” için, şehrin önemli bölgelerinde kurulan tanıtım stantlarında fuar hakkında tanıtıcı bilgi içerikli broşürlerin dağıtımı yapılarak, tüm Edirne Halkı’nın katılımı hedefleniyor.