Kırkpınar’ın ilk Saraçlar Konseri, Savaş ve Grup Seyyah’tan

2014-06-20 08:30:00
Kırkpınar’ın ilk Saraçlar Konseri, Savaş ve Grup Seyyah’tan
    Kırkpınar’ın ilk Saraçlar Konseri yağmura rağmen büyük ilgi gördü. 653.Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’nde, güreşler öncesi kentin değişik mekanlarındaki halk konserleri büyük ilgi görüyor. Havanın yağmurlu geçmesine rağmen, Edirneliler ve Edirne’ye gelen güreşseverler, akşamları Edirne Belediye Başkanlığı’nca organize edilen halk konserlerine büyük ilgi gösteriyor. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’da tüm konserleri halkla birlikte izliyor. Kırkpınar’ın ilk Saraçlar Konseri’ni, Edirneli sanatçılar verdi. Edirne’nin tanınmış ve sevilen seslerinden Savaş ve Grup Seyyah’ın Saraçlar Caddesi’nde verdiği konser büyük ilgi gördü.   Konser fotoğrafları için tıklayınız.