KARNE HEDİYELERİNİZ BAŞKAN RECEP GÜRKAN’DAN

Çocukların karne hediyesi bu yıl da Belediye Başkanı Recep Gürkan’dan. Belediye Başkanı Recep Gürkan her yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Karneni Getir; Kitabını Götür’ kampanyasıyla öğrencilerin karne heyecanına ortak olacak.

2023-06-15 12:33:19
KARNE HEDİYELERİNİZ BAŞKAN RECEP GÜRKAN’DAN

Eğitim ve öğretim faaliyetlerine her zaman destek olan Edirne Belediyesi, yaz mevsiminin gelmesiyle tiyatrolar, konserler, gösteriler, söyleşiler, festivaller gibi birçok etkinliğine de hız kazandırmıştı. Edirne Belediyesi şimdi de okulların yaz tatiline girmesiyle birlikte çocukların karne heyecanına ortak olmaya hazırlanıyor.

“Karneni Getir; Kitabını Götür’ kampanyası ile çocuklar, Edirne Kent Müzesi’nde bulunan kitaplardan birinin sahibi olacak.

2022 - 2023 Eğitim-Öğretim Yılını geride bıraktıklarını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, tüm çocuklara ve öğretmenlere bol bol kitap okuyacakları huzurlu bir tatil dilerken, çocuklardan da bu zaman zarfında Edirne’yi daha yakından tanımak için müzeleri gezmelerini istedi.

Kitap okumanın her geçen yıl daha da önem kazandığını belirten Gürkan, “Çocuklarımız geleceğimiz her şeyimiz. En büyük istediğimiz Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden yürüyen, onun ilke ve devrimlerini benimseyen nesiller yetiştirmek. Her zaman olduğu gibi bu yıl da Cumhuriyet’imizin 100. Yılında da çocuklarımızın eğitim ve öğretimi için, gelişimi için sanattan bilime birçok farklı dalı çocuklarımız ile buluşturarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kitaplarınız Edirne Kent Müzesi’nde sizleri bekliyor, çocuklar. İyi tatiller “ ifadelerini kullandı.