Kardeş Şehir çalışmaları devam ediyor

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Makedonya Struga ve Bulgaristan Kırcaali'de bir dizi ziyaretlerde bulundular.

2014-10-22 13:39:00
Kardeş Şehir çalışmaları devam ediyor
Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Makedonya Struga ve Bulgaristan Kırcaali ziyaretleri kapsamında, Uluslararası Struga Üniversitesi'ni ziyaret ederek Türk öğrenciler ile bir araya geldiler. 700 Türk öğrencinin öğrenim gördüğü Struga Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Armen Kadriu ile görüşmelerde bulunan Başkan Gürkan, Türk öğrencilerin sorularını yanıtladı. Ve “İlişkilerimizi güçlendirip Edirne ve Struga arasında sağlam köprüler kurma yolunda emin adımlarla ilerleyeceğiz” dedi. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcısı Çiğdem Gegeoğlu, Uluslararası Struga Üniversitesi ziyaretinin ardından, Kırcaali Belediye Başkanı Hasan Aziz’in daveti üzerine, Kırcaali Kurtuluş Günü etkinliklerine katıldılar. Başkan Gürkan konuyla ilgili olarak, “Soydaşlarımız ile bir araya gelme fırsatını bulduk. Ve kendilerine Edirne Halkı’nın selamlarını götürdük ve Türk soydaşlarımızın da sevgi ve saygılarını getirdik. Kırcaali ile Kardeş Şehir olma yolunda çalışmalarına devam etmektedir.” diye konuştu.