KAMUOYUNA DUYURULUR!

Şehrin merkezinde bulunan, Bulgar ve Yunan turistlerin sıklıkla ziyaret ettiği bir alışveriş merkezinde kahve satışı yapan dükkânın, hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı ve iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edilmiştir. Bu nedenle söz konusu dükkân, Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü ve Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı İşyeri Denetim Birimi yetkililerince mühürlenmiş, faaliyeti durdurulmuştur.

2024-02-13 12:31:12
KAMUOYUNA DUYURULUR!

Edirne Belediye Başkanlığı Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, sosyal medyada yer alan olumsuz paylaşımlar ve belediyeye yapılan ihbarlar sonucunda durumun tespit edildiği belirtilmiştir. Gerekli müdahalenin yapılması için alışveriş merkezinde faaliyet gösteren kahveci dükkânına Belediye Veteriner İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İşyeri Denetim Birimi ve Zabıta ekiplerinin gittiği kahve dükkânının hijyen ve sağlık koşullarına uymadığı, iş yeri çalışma ruhsatı olmadığı tespit edildiği, faaliyetinin durdurulduğu ifade edilmiştir.

Kamuoyuna önemle duyurulur.