İlk Kombine Biletini Başkan Gürkan Aldı

Geçtiğimiz sezon Türkiye Kadınlar Basketbol 2.Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayarak Türkiye Kadınlar Basketbol Birinci Ligi’ne yükselen Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımı 2014-15 sezonunun ilk kombine bilet kartını, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan aldı.

2014-08-21 18:59:00
İlk Kombine Biletini Başkan Gürkan Aldı
Edirne Belediyesi Meclis Salonu’nda ki basın toplantısına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ve Hüsnü Güler, Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Başantrenör Aziz Akkaya ve oyuncular katıldı. Toplantıda konuşan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Şehrimizi birinci ligde temsil edecek olan şehrimizin gözdesi, güzide takımımıza kombine kart alınarak destek verilmesini bekliyoruz” dedi ve Edirne’de Balkan Şampiyonası ve ya Balkan Turnuvası düzenlemeyi hedeflediklerini belirtti. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Türkiye Kadın Basketbol Birinci Liginde Edirne’mizi temsil edecek gurur ve övünç kaynağımız olan bir takımımız var. Edirne Belediyesi Edirnespor Kadın Basketbol Takımımız 3 yıl gibi kısa bir süre içerisinde tarihe geçecek bir performans ve bu performansa bağlı olarakta başarıya imza attılar. Daha önceki toplantılarımızda da bahsetmiştik. Bundan sonra Edirne Kadın Basketbol Takımımızın ismi Kulübümüzün yönetim kurulunun kararı ve Belediyemizin de uygun görmesiyle bu yıl Edirne Belediyesi Edirne Spor Basketbol Kulübü olarak tescillendi. Liglerin başlamasıyla bu yıl üçüncüsü yapılacak olan Edirne’ye özel Cumhuriyet Kupası maçı oynanacak. Birinci Lige çıkarmakta emeği geçen teknik ekibimize yönetimimize ve oyuncularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyor ve hepsini kutluyorum. Edirne Belediyesi Edirnespor’un adını tüm Türkiye’ye duyuracak çok önemli bir sezon geçireceğimize inanıyorum. Edirne’de Gençlik Spor Bakanlığı’nın beş bin kişilik yeni bir kapalı spor salonu çalışması çok yakın bir tarihte başlayacak. Potanın Sultanlarıyla çok sık yurt dışına gideceğiz. Ve Balkan ülkelerinden de Edirne’ye takımlar davet edeceğiz. Buna istinaden önümüzde ki süreçte, Edirne’de Balkan Şampiyonası veya Balkan Turnuvası düzenlemeyi amaçlıyoruz. Bu sayede hem takımımızı balkan ülkelerine taşımış olacağız; hem de balkan ülkelerini Edirne’ye taşımış olacağız” dedi. Başkan Recep Gürkan son olarak, “Bunları tanıtıcı afişlerimiz hazırlandı bunları şehrimizin muhtelif yerlerine, esnafımızın tümüne, billboardlara asacağız. Afişlerimizde Şampiyon Edirne Belediyesi Edirnespor yazıyor. Bu bizim için gurur verici bir şey. Arkadaşlarımız çok güzel bir kombine kart tasarımı yapmışlar. Ayrıca sudan ucuz. Bizim suyumuzdan ucuz. Hediyesi 150 TL. Özellikle bütün basın mensupları birer tane alır herhalde. İlk kart ben alıyorum. Belediye Meclis üyelerimiz başta olmak üzere tüm daire müdürlerimizin hepsinin alacağına inanıyorum. Tüm Edirne halkının da gerekli ilgiyi göstermesini bekliyorum” dedi. Edirne Belediyesi Edirnespor Basketbol Kulübü Başkanı Murat Boyacıoğlu’da, Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkür ederek, “Kendisine defalarca teşekkür ettik ama bugün burada ilk kombine kartımızı alan kişi olduğu için Belediye Başkanımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz. Kendisinin de söylediği gibi bu takım Edirne’nin takımı. Edirne Belediyesi demek burada yaşayan 150 bin kişi demek. Bu yüzden de takımımız tüm Edirne’nin takımıdır. Bu konuda bize verdiği destekten dolayı sayın başkana ve ekibine çok çok teşekkür ediyoruz.” diye konuştu. Edirne Belediyesi Edirnespor Kulüp Başkanı Murat Boyacıoğlu’dan ilk kombine bilet kartını Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan alırken; Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ve Hüsnü Güler’de kartlardan alarak, kulübe destek oldular.             Toplantının ardından, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır ve Hüsnü Güler ve kulüp yöneticileri ile sporcular birlikte, toplu fotoğraf çektirdi.