HÖH Genel Başkan Yardımcısından ziyaret

2014-12-18 12:01:00
HÖH Genel Başkan Yardımcısından ziyaret
    Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Edirne Belediyesi’ni ziyaret etti ve Başkan Vekili Sayın Ali Yazıcı tarafından karşılandı. Üyelerinin çoğunluğunu Bulgaristan Türklerinin oluşturduğu Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, Türkiye Temsilcisi İsmet Kahraman ve Trakya Temsilcisi Güner Çetin, Edirne Belediyesi’ne yapmış oldukları ziyaretten büyük memnuniyet duyduklarını ifade ettiler. Belediye Başkan Vekili Ali Yazıcı’ya, teşekkür eden Hak ve Özgürlükler Hareketi Genel Başkan Yardımcısı Ruşen Rıza, her zaman yanlarında olan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a teşekkürlerini sunmak adına hazırladıkları plaketi Başkan Vekili Ali Yazıcı’ya takdim ettiler.