Halkı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi

2014-07-05 12:14:00
Halkı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi
    Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, demokratik, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışı çerçevesinde, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda, Belediye çalışmaları hakkında halkı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Demokratik, şeffaf, katılımcı, hesap verebilir bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini her fırsatta dile getiren Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 5.7.2014 Cumartesi günü, saat 11:00 de başlayarak, saat 15:00 sona eren, halkı bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi. Halkı bilgilendirme toplantısına, Belediye Başkan Yardımcıları Çiğdem Gegeoğlu, Selçuk Çakır, Ertuğrul Tanrıkulu ve Hüsnü Güler ve diğer daire müdürleri de katıldı. Edirne Halkı’nın yoğun ilgi gösterdiği bilgilendirme toplantısında, Başkan Recep Gürkan, Edirne Belediyesi’nin devam etmekte çalışmaları, yeni projeleri ve faaliyetler hakkında detaylı bilgiler verdi. Toplantıya katılan vatandaşların sorularını yanıtladı.    Diğer fotoğraflar için tıklayınız.