GÜRKAN, “PERSONELİMİZ İLE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUK”

Edirne Belediye personeli örnek bir davranışa imza atarak, görev yaptıkları sırada buldukları ve içinde yaklaşık 30 bin TL para olan çantayı İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ettiler. İl Emniyet Müdürlüğü tarafından çanta kısa sürede sahibine ulaştırılırken, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan da örnek bir davranışa imza atan personeline teşekkür etti.

2023-09-05 12:43:46
GÜRKAN, “PERSONELİMİZ İLE BİR KEZ DAHA GURUR DUYDUK”

Edirne Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü Abone Servisi’nde çalışan İsa Akükelge ve Vedat Erbay, abone işlemleri için görevde oldukları sırada yolda bir çanta olduğunu fark ettiler. İsa Akükelge ve Vedat Erbay, içinde Euro, Leva ve Türk parasını olan çantayı hiç vakit kaybetmeden İl Emniyet Müdürlüğü’ne teslim ettiler. İl Emniyet Müdürlüğü de en kısa sürede Bulgar vatandaşı olduğu öğrenen kadına ulaştı. İçinde yaklaşık 30 bin TL olan çanta sahibine teslim edilirken, Belediye Başkanı Recep Gürkan’da personelini makamına davet ederek, teşekkür etti.

Edirne Belediye personelinin Edirne’ye hizmet etmek adına gece-gündüz demeden 7/24 görev yaptığını belirten Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Tüm çalışanlarımız Edirne’ye hizmet etmek için, Edirne halkına hizmet etmek için büyük bir özveriyle çalışıyor. Onların hem iş yaşamlarında hem de özel yaşamlarında örnek davranışlara imza atması bizim için de büyük bir gurur kaynağı. Olması gerekeni yaptılar ve hiç düşünmeden parayı emniyet güçlerine teslim ettiler. Personelimizle bir kez daha gurur duyduk. Kendilerine tüm Edirne halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.