GÜRKAN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 9 günlük Kurban Bayramı öncesinde Belediye Personeli ile bayramlaştı. Gürkan, “Tüm Edirne halkının, kıymetli çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin bayramlarını en içten dileklerimle, yürekten kutluyorum. Her gününüz bayram tadında geçsin” dedi.

2023-06-23 11:07:54
GÜRKAN, BELEDİYE PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, 9 günlük Kurban Bayramı tatili öncesindeki son iş gününde Edirne Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi ve Belediye Konservatuvarı’nda belediye çalışanları ile bir araya geldi. Başkan yardımcıları, daire müdürleri ve belediye personelinin katıldığı bayramlaşma töreninde Belediye Başkanı Recep Gürkan, birlik ve beraberlik mesajı vererek, “Biz büyük bir aileyiz” vurgusunda bulundu.

Tüm Edirne halkının ve çalışma arkadaşlarının Kurban Bayramı’nı tebrik eden Başkan Gürkan, bayramların Türk toplumu için çok önemli bir yere sahip olduğunu söyledi. Bu Kurban Bayramı’nın da aile büyüklerinin hatırlandığı, dostların ve akrabaların ziyaret edildiği, çocukların sevindirildiği bir bayram olmasını dileyen Gürkan, “Tüm Edirne halkının, kıymetli çalışma arkadaşlarımın ve ailelerinin bayramlarını en içten dileklerimle, yürekten kutluyorum. Her gününüz bayram tadında geçsin” diye konuştu.

Başkan Gürkan, daha sonra belediye personelin tek tek bayramlaşarak, bayramlarını kutladı.