Genç aşçılar Başkan’ı ziyaret ettiler

Sırbistan’ın Belgrad kentinde düzenlenen olan 3. Balkan Yemekleri Yarışması’nda Türkiye’yi temsil eden, Edirneli üç genç aşçı Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret ettiler.

2014-10-31 07:59:00
Genç aşçılar Başkan’ı ziyaret ettiler
16-19 Ekim 2014 tarihleri arasında Belgrad'da düzenlenen, 3. Balkan Yemekleri Yarışması'na, Türkiye’yi temsilen katılan Edirneli genç aşçılar Ahmet Tufan, Oğuzhan Öztürk ve Güray Yıldız, ayrı ayrı dallarda 4 tane 3.lük ve 1.tane 4.lük kazandılar. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, yıl boyunca yurt içi ve yurt dışı birçok yemek yarışmasına katılarak, dereceler almaya hak kazanan Edirne Aşçılar Takımı olarak, başarıyla hem ülkemizin adını hem de Edirne’mizin adını başarıyla temsil ettikleri için kendilerini tebrik etti. Edirne Belediyesi, Ciğerci Bahri Bey ve Ekol Gıda'nın destekleriyle yarışmaya giden Edirneli genç aşçılar, Edirne Aşçılar Takımı olarak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, plaket takdim ettiler.