Fatih Sultan Mehmet Heykeli’ni Nereye Taşıyalım?

Edirne Belediye Başkanlığı olarak, Fatih Sultan Mehmet Heykeli’ni ve İtfaiye Müdürlüğü Binası’nı taşıyoruz.

2015-02-23 14:05:00
Fatih Sultan Mehmet Heykeli’ni Nereye Taşıyalım?
Edirne Belediye Başkanlığı olarak göreve geldiğimiz ilk günden bu yana, kentimiz adına her türlü kararı halkımızla birlikte almaya devam ediyoruz. Edirne Belediye Başkanlığı olarak, Edirne Halkı’na ‘Fatih Heykeli’ni nereye taşıyalım? diye soruyoruz. Siz halkımızdan gelen öneriler doğrultusunda, Edirne tarihinde çok önemli bir yere sahip Fatih Sultan Mehmet’in heykelini şimdiki yerinden alıp, daha uygun bir yere taşıyacağız. Siz değerli halkımızın da bildiği gibi, Fatih Sultan Mehmet’in heykelinin şu anda bulunduğu alan şahsa aittir. Edirne Belediyesi olarak, Fatih Sultan Mehmet’in heykelini oradan alarak, daha uygun, daha güzel bir alana yerleştirmeyi planlıyoruz. Kentimiz için önemli olan bu kararı da siz değerli halkımızla birlikte vermek istiyoruz. Önerilerinizi, [email protected] adresine mail atarak bizlerle paylaşmanızı bekliyoruz.