Faik Öztrak’tan Geçmiş Olsun Mesajı

2015-02-03 16:48:00
Faik Öztrak’tan Geçmiş Olsun Mesajı
                CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Meriç ve Tunca nehirlerinin taşması sonucu Edirne’de yaşanan sel felaketi nedeniyle, Edirne Halkı’nın üzüntüsünü paylaştığını bildiren mesajını, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a iletti.             CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’a gönderdiği mesajda şunları kaydetti: “Yaşanan yoğun yağışların ardından Meriç ve Tunca nehirlerinin taşması sonucu Edirne ilimizde yaşanan sel felaketi nedeniyle derin üzüntü içerisindeyiz. Yaşanan bu üzüntü verici olayda can kaybı olmaması tek tesellimizdir. Afetin bölge halkımıza etkilerini en aza indirmek için yaptığınız çalışmaları dikkatle izlediğimizi, devletin bu yaraları sarmasının takipçisi olacağımı belirtir, şahsınızda Edirneli hemşehrilerime geçmiş olsun dileklerimi sunarım.”