Eski Başkandan Yeni Başkan’a övgüler

2014-11-21 13:51:00
Eski Başkandan Yeni Başkan’a övgüler
              Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı, geçmiş dönem Edirne Belediye Başkanlarından Şevki Arman, ziyaret etti.           1973-1977 yıllarında Edirne Belediye Başkanlığı yapan Şevki Arman, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan’ı ziyaret etti. Şevki Arman, “Halkın içinde yaşayıp, halkıyla bir bütün olabilen Başkan sevilir, sayılır.” dedi.           Şevki Arman, Başkan Recep Gürkan’ın halkın içinde yaşayarak, halktan biri bir başkan olduğunu ifade etti. “Göreve geldiği günden bu yana az bir zaman geçse de ilk icraatları ve projeleri ile halkın içinde adından sevgiyle bahsettiren bir belediye başkanı olmayı başardı. Daha çok yol alması gerekecek. Daha çok zamanı var fakat zaman hızla akıp gidiyor. Recep Gürkan’da aslında en başından bu yana çok iyi değerlendiriyor. Halkın içinde yaşayarak, halktan kopmadan ve en önemlisi şeffaf bir belediyecilik yapıyor.” diye konuşan Şevki Arman’la birlikte Edirne Belediyesi binasını gezerek, binanın eski dönemleri hakkında bilgiler aktardı. Ayrıca, Şevki Arman kendi arşivinden eski Edirne fotoğraflarını Edirne Belediyesi’ne hediye etti.           Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Şevki Arman’ın ziyaretinden gerçekten çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Sayın Şevki Arman benim için çok değerli bir insan. Kendisinin tecrübelerinden edindiği nasihatlerini her zaman önemsemişimdir. Tüm Edirne Halkı’nın sevip saydığı bir belediye başkanı olmayı zamanında başarmıştır. Ve halkın sevgisi saygısı halen de sürmektedir. Sayın Arman, belediye binasının eski dönemlerdeki yapısı ve iç odaların orijinal durumları hakkında bilgiler verdi. Birlikte sohbet ettik. Ziyaretinden dolayı kendisine tekrar teşekkür ediyorum.” dedi.           Yeni Başkan Recep Gürkan, Eski Belediye Başkanı Şevki Arman’ı, makam koltuğuna oturması için rica ederek, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.