Enver Aysever, Aykırı Kumpanya ile büyüledi

2015-01-14 11:21:00
Enver Aysever, Aykırı Kumpanya ile büyüledi
               Edirne Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya müzikli gösteri, Edirnelileri büyüledi.             Edirne Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Edirne Ticaret Odası Salonunda (ETSO) halka ücretsiz olarak sunulan Enver Aysever’le Aykırı Kumpanya müzikli gösteri Edirneli vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü. Tarz açısından bir ilk olan ve kendi tarzını yaratan Enver Aysever, yakın geçmişimizi şekillendiren sosyal ve siyasal olayları şiirle, edebiyatla, müzikle ve kayda geçmiş görüntülerle canlı bir belgesel tadında sahneye taşıyarak, izleyiciyi hem güldürdü hem ağlattı ama hep düşündürdü. Aykırı Kumpanya ile seyirciyi bambaşka bir dünyaya götüren Aysever, geçtiğimiz dönemlerde yaşanan sosyal ve siyasal olayları mizaha dökerek, Türkiye’nin siyasetine geçmiş dönemlerde yön veren siyaseti ve siyasetçileri şiir, müzik ve edebiyatla birleştirerek mizahi bir dille hicv ederek seyirciye anlattı. Gösteriye, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Belediye Başkan Yardımcıları Selçuk Çakır, Çiğdem Gegeoğlu, Hakan İşcan’ın yanı sıra yaklaşık 800’e yakın Edirneli katıldı. Ayakta uzun süre alkışlanan Enver Aysever, gösteri sonunda kendi kitabını hayranlarına imzalayarak, hatıra fotoğrafı çektirdi.