Edirneliler 30 Ağustos'u Coşkuyla Kutladı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 92. yıldönümü, tüm yurtta olduğu gibi Edirne’de de düzenlenen törenlerle coşku içinde kutlandı.

2014-09-01 13:51:00
Edirneliler 30 Ağustos'u Coşkuyla Kutladı
30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından protokol kutlamaları ile başladı. Anıt önünde gerçekleştirilen çelenk sunma törenine, Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arı, T.C. Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Edirne İl Emniyet Müdürü Dr. Rahmi Baştuğ, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, Edirne İl Müftüsü Emrullah Üzüm, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti başkanları, mahalle muhtarları ile vatandaşlar katıldı. Çelenk sunma töreninin ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile tören son buldu. Daha sonra protokol üyeleri çelenk töreninin ardından Edirne Valiliği’nde yapılan kabul törenine geçti. Vali Şahin, Belediye Başkanı Gürkan ve Garnizon Komutanı Arı, tebrikleri kabul etti. Edirne Talatpaşa Caddesi’nde hazırlanan şeref tribününde hazır bulunan protokol üyeleri ve Edirne halkı, belediye bandosunun sunduğu marşlar eşliğinde geçit törenini izledi. Edirne Garnizon Komutanlığı’na ait zırhlı birliklerin geçişi sırasında Edirneli vatandaşlar Türk bayraklarını sallayarak 92. yıl coşkusunu hep birlikte yaşadı.   Fotoğraflar İçin Tıklayınız...