Edirne’de yılbaşı coşkusu bir başka olacak

2014-12-26 10:23:00
Edirne’de yılbaşı coşkusu bir başka olacak
    2014 yılının son akşamı ile 2015’in ilk dakikalarına kadar sürecek eğlencelerle Edirne’de yılbaşı kutlamaları bir başka güzel olacak. Edirne Belediyesi Başkanlığı’nın organizasyonu ile yılbaşı akşamında, şehrin iki farklı bölgesinde konserler düzenlenecek. Edirne Belediye Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Barış Parkı (Suni Gölet) ve Saraçlar Caddesi’nde düzenlenecek olan konserlerin ardından, saatler tam 24.00’ü gösterdiğinde Havai Fişek gösterisi ile 2015 yılına tüm Edirne Halkı’yla birlikte gireceğiz.” denildi. Açıklamada, 31 Aralık 2014 Çarşamba günü saat 20.00’de, Saraçlar Caddesi’nde Haluk & Grup Orijinal, Grup Seyyah, Hakan Özturan; Barış Parkı (Suni Gölet)’nda Günay&Sertaç Fasıl Grubu, Murat Önal, Engin Sar’ın sahne alacağı bildirildi. İki farklı yerdeki konserle Edirnelilerle birlikte yeni yıla girmeye hazırlanan Edirne Belediyesi, şehrin caddelerini rengarenk ışıklarla da ışıklandırmaya başladı. Yılbaşı akşamı rengarenk, ışıl ışıl olacak şehir, Edirne Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu konserlerle daha da güzelleşecek.