Edirne Türk bayrakları ile donatıldı

2014-10-27 14:25:00
Edirne Türk bayrakları ile donatıldı
              Edirne Belediye Başkanlığı’nda, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi ‘Her Evde Bir Bayrak, Her Elde Bir Bayrak’ sloganı ile tüm Edirne’de yaklaşık 10.000 adet Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştirdi.           Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Türk Milleti’nin onur ve gurur günü olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda tüm Edirne’mizi al bayraklarımızla donatmayı hedefliyoruz. Bu amaçla belediye personelimiz yağışlı havaya aldırmadan tüm esnafımızı ve apartmanları ziyaret ederek, Türk Bayrağı dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Belediye İtfaiye Müdürlüğümüzce de şehrimizin cadde ve sokaklarına da Türk Bayraklarıyla donatarak, bu gurur günümüzde tüm kentimizi 29 Ekim’e yakışır bir halde süslemek istedik. Çarşamba günü tüm halkımızı ellerinde Türk Bayrakları ile tören alanına bekliyoruz.” dedi.           Ayrıca, Belediye Başkanı Recep Gürkan, vatandaşların Belediye Halkla İlişkiler Bürosu’ndan da Türk Bayrağı temin edebileceklerini belirtti.